Bærekraftige løsninger for vårt miljø

Med tiden som går så forstår vi i økende grad hvor viktig det er med et rent og bærekraftig miljø. Rent vann og luft samt bevaring av rensesystemer fra skog er avgjørende for vår helse. Vi har også et felles ansvar for å ta vare på de ressurser vi lever av. De må forvaltes på riktig måte for bevare balansen i økosystemet som vi er en del av.

Økt fokus på sortering av papp og plast er viktige bidrag, og vi i Polar Miljø ønsker også en mer riktig sortering av de råvarene som faktisk kan resirkuleres, og vi er opptatt av at regler rundt plastproduksjon tar hensyn til disse behovene.

Fokus på bærekraftig miljø

Vi ser også at innovasjon og utvikling kan være et sterkt bidrag som forenkler dagens utfordringer i forhold til å skape et mer bærekraftig miljø.

Vi i Polar Miljø omfavner innovasjon på veien mot et mer miljøvennlig og effektivt samfunn, og vi ønsker å hjelpe våre kunder med å løse fremtidens krav og utfordringer rundt avfallshåndteringer ved ulike innovative løsninger.

Vi mener at man må våge å utfordre dagens løsninger med noe nytt. Vi tror på å hente kompetanse fra andre bransjer, land, kulturer og miljø for å finne de beste løsningene for våre kunder og samarbeidspartnere.

Vi i Polar jobber sammen med Innovasjon Norge, Skattefunn, relevante produsenter, miljørelaterte institusjoner og andre samarbeidspartnere for å være i forkant av de utfordringene som ligger foran oss. Vi tror på det vi jobber med, vi tror på produktene vi leverer og vi stoler på oss selv til å tilby våre kunder de beste løsningene for både dem og miljøet. En ting vi har lært i løpet av mange år i bransjen er at ingen kunder eller utfordringer er like, og det gjør jobben vår spennende.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar