Om Polar Miljømaskiner

Polar Miljø AS er en landsdekkende leverandør av avfallsløsninger og avfallsutstyr, og ble etablert i 2011. Vi er et datterselskap av Polar Gruppen AS, etablert i 1938, en leverandør av miljøvennlig vannbehandlings utstyr rettet mot skip.

Navnet Polar stammer fra polarisering, som er basisen i virkemåten til våre produkter. Våre produkter gjenspeiler vårt engasjement for miljøvennlige løsninger, noe vi som selskap har jobbet med i flere tiår. Utvikling og innovasjon er de sterkeste verdiene i vårt selskap og styrken har ligget i nettopp dette engasjementet. Å kunne løse problemer på en mer effektiv og miljøvennlig måte er viktig for dem som utvikler produkter og løsninger i selskapet.

Våre løsninger

Vi leverer løsninger til både små og store selskaper, borrettslag, og kommuner. Alle virksomheter har en eller annen form for avfall, enten det er et par kartonger med papp om dagen til flere containerlass i uken. Polar Miljø vurderer alle aspekter rundt dagens avfallshåndtering. Fra helse, miljø, sikkerhet, optimaliseringsmuligheter, avfallsmengder, antall transporter og ikke minst, det som kanskje betyr mest for deres virksomhet, hva slags inntrykk din bedrift gir deres kunder basert på ryddighet, lukt, og eventuelle regelbrudd.  Under denne prosessen vil vi også få et bilde av hva slags verdier det ligger i avfallet deres, og hvilke sorteringsmuligheter som vil være mest hensiktsmessige for deres virke.

Avfallshåndtering er et fag vi kan, enten det er nye regler, sikkerhetskrav, sorteringskrav, løsningsforslag. Vi hjelper vi din virksomhet å få på plass en løsning som ivaretar alle viktige aspekter rundt av avfallsløsning. For de fleste er kanskje en avfallskomprimator eller en ballepresse noe som bidrar sterkt til å optimalisere avfallshåndtering, noe som gjør håndtering av avfall til en lettere og mer lystbetont oppgave blant de ansatte. Det er tid og plass besparende og når man har et velfungerende avfallshåndteringssystem vil bedriften også spare penger.

Vår visjon

«Det naturlige valget for kvalitetsløsninger»

Polar Miljø AS har en visjon om at vi skal stå for kvalitetsinntrykk til våre kunder. Det å kunne hjelpe kundene våre til å gi det beste inntrykket av sin egen bedrift.

Det produseres enorme mengder emballasje og annet avfall som gir utfordringer for alle typer bedrifter. Vi lever av å skreddersy løsninger som tilfredsstiller kundenes behov til en hver tid. Man leier eller kjøper en løsning fra Polar Miljø, ikke kun et produkt. Selskapet er stolt over å kunne tilby installasjon, klargjøring, service, vask og vedlikehold av nedgravd løsninger fra UWS, i samarbeid med Total Holding AS, og det samme med BigBelly i samarbeid med EWF og Norsk Gjenvinning AS.

Vi som jobber hos Polar Miljø er en gjeng med ulik erfaring og kompetanse, og tilsammen kan vi tilby skreddersydd rådgivning og løsninger i møte med våre kunder.

Kontakt oss

Hovednummer:
(+47) 33 47 61 00

Adresse:
Skolmar 25
3223 Sandefjord
MVA: 997 418 263
Postboks 1240
3205 Sandefjord

E-post
post@polarmiljo.no